Post by sumtextplatofglic on Feb 2, 2022 16:16:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pokémon UNITE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pokémon UNITE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code αύξηση χρυσού ▞▞▞
▞▞▞ Pokémon UNITE 2022 version ▞▞▞
Το Pokemon Unite και για mobile συσκευές από σήμερα!(+vid)
Πολύ καλά
Κακό.
Άλλη μια αποτυχία πάλι τα σκουπίδια εδώ
Δεν με αφήνει να μπω στο παιχνίδι είναι στο loading screen προσπαθώ να μπω πολλές φορές αλλά δεν με αφήνει και με βάζει να κάνω login ξανά όταν το κάνω και ξαναπατάω start με πετάει εκτός παιχνιδιού plz fix it!!!
Αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ.
Δεν με αφήνει να γράψω το όνομά μου και δεν μπαίνει και ο ξαδερφός μου προσπαθεί να το βρει και δεν το βρίσκει δεν του βγάζει το παιχνίδι μας βοηθάει Σας παρακαλώ το έχουμε κατεβάσει σε tablet
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΌΛΟΥ! ΠΡΏΤΟΝ ΠΙΆΝΕΙ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΧΏΡΟ ΔΕΎΤΕΡΟΝ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΚΆΚΙΣΤΗ ΑΠΟΜΊΜΗΣΗ ΤΟΥ LOL! ΤΡΊΤΟΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΟΛΛΆ POKEMON
Το Pokemon Unite κερδίζει το Google Play Game of the Year
Πάνω από powered bots, τρομεροί συμπαίκτες. Για παίκτες που απλά δεν έχουν ομάδα και ελπίζουν να τακτοποιηθούν με καλούς συμπαίκτες, η πιθανότητα να κερδίσουν είναι καθαρή τύχη καθώς ορισμένοι συμπαίκτες είναι απλώς χαζοί, δεν ξέρουν πού να πάνε ούτε πώς να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία όταν παρουσιάζεται. Παίζοντας αυτό το παιχνίδι καταλαβαίνω πραγματικά την αιτία της τοξικότητας ενός παιχνιδιού όπως το League of Legends επειδή ορισμένοι παίκτες είναι ειλικρινά σκουπίδια. Είναι διασκεδαστικό στην αρχή, αλλά μακροπρόθεσμα δεν υπάρχει ελπίδα για σόλο παίκτες.
Μου άρεσε το παιχνίδι, αλλά το match make είναι απλώς αηδιαστικό και μερικές φορές το παιχνίδι είναι παγωμένο και δεν μπορώ να κάνω τίποτα σε μια μάχη και επειδή παγώνω, το παιχνίδι μου κόβουν τους πόντους δίκαιου παιχνιδιού και όποτε μου τηλεφωνούν, με κόβουν επίσης πόντοι δίκαιου παιχνιδιού και επίσης μερικές φορές οι παίκτες πάνε εκτός σύνδεσης και γι' αυτό έχω χάσει περίπου 10 με 15 αγώνες, οπότε παρακαλώ όταν οι παίκτες πάνε εκτός σύνδεσης στείλτε ένα bot που μάχεται από μόνο του δεν ακολουθεί άλλους εκπαιδευτές
Αυτό το παιχνίδι θέλει πολλή δουλειά για να γίνει. Καταρχήν όλα τα στατιστικά είναι καθαρά ποιοτικά. Δεν έχω διαβάσει ούτε μια ποσοτική τιμή γραμμένη στην περιγραφή των στατιστικών. Όχι για τις κινήσεις, τα παθητικά, τα βασικά στατιστικά, τα αντικείμενα που κρατήθηκαν, τίποτα. Δεύτερον, η διεπαφή στο παιχνίδι είναι τρομερή. Δεν υπάρχει σταθερό joystick, επομένως η ακρίβεια της κίνησης είναι αβυσσαλέα. Το κουμπί κίνησης αναβάθμισης επικαλύπτεται με το κουμπί αντικειμένου μάχης. Τρίτον, αυτό είναι υποκειμενικό. Τα χρώματα είναι τόσο κολλώδη, που ακόμη και τα νήπια το μισούν.
είναι τέλειο αλλά βάζω 4 γιατί μια μέρα που το διέγραψα κατάλαθος κ το ξανακατευασα κολλούσε στο 90
Ειναι τελειο
Τρομερό matchmaking. Το να πρέπει να συνδυάζεσαι με afk, αποχωριστή ή αρχάριο τις περισσότερες φορές σε παιχνίδια κατάταξης είναι απογοητευτικό. Για να μην αναφέρουμε την ποινή για afk / αποχώρηση από το παιχνίδι είναι πολύ χαμηλή. Υπολογίστε ότι οι λογικές για το matchmaking πρέπει να αλλάξουν. Ποσοστό νίκης παρά κατάταξη.
Το ίδιο το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά το πρόβλημα είναι οι συμπαίκτες του παίκτη, κυριολεκτικά trash, δεν μιλάω για τα noob παιδιά και τους αρχάριους. Αυτοί οι trash players που φεύγουν επίτηδες από το παιχνίδι, δεν κινούνται, δεν τρολάρουν, κλέβουν το xp. Καταστρέφουν το παιχνίδι, εύχομαι πραγματικά να μπορούσα να τους δώσω το σωματικό χτύπημα που τους αξίζει
Pokémon Unite's Cramorant is all about those ranged attacks. When playing with this fierce Pokémon, you can expect it to spit out prey at opponents,
Το ταίρι είναι ακόμα χάλια. Συνεργάζεται πάντα με αρχάριους, η συνομιλία είναι επίσης χάλια. Δεν μπορώ να επικοινωνήσω καλά
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. (Στην πραγματικότητα κατέβασα αυτό το παιχνίδι επειδή υπάρχει το αγαπημένο μου zeraora) και νομίζω ότι το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό. Υπάρχουν 2 είδη μαχών με διαφορετικά χρονικά όρια (10 και 5) που μου αρέσουν πολύ. Και υπάρχουν πολλά pokemon για να διαλέξετε. Μου αρέσει επίσης η νέα λειτουργία εκτός σύνδεσης όταν εξάντλησα όλα τα δεδομένα μου XD. Ωστόσο, μερικές φορές όταν το δίκτυό μου είναι ασταθές και αργότερα μετά τη μάχη μου, έλαβα μια ένδειξη ποινής για το ρελαντί. Ελπίζω ότι μπορείτε να καταργήσετε αυτήν τη λειτουργία
Πολύ κακό παιχνίδι καταρχήν στο ranked θα έπρεπε να μπορείς να κάνεις μπαν pokemon , δεν υπάρχουν θέσεις να διαλέξεις που θα πας και το χειρότερο η έλλειψη του τσατ με αποτέλεσμα να γίνει ότι ναι .Αν δεν βάζω το ranked μέσα ίσως παιζόταν ξέρω εγώ casual
Μακάρι αυτό το παιχνίδι να ήταν καλύτερο. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως matchmaking. Μόλις έπαιξα ένα παιχνίδι όπου τα ποσοστά νίκης των συμπαικτών μου κυμαίνονταν μεταξύ 50-60% και η ομάδα του εχθρού είχε μεταξύ 60-80%... Φυσικά χάσαμε. Διορθώστε το απαίσιο προξενιό σας.
Ένα από τα πιο ευχάριστα παιχνίδια MOBA. Ωστόσο, αυτό έχει το χειρότερο σύστημα δημιουργίας αντιστοιχιών από όλα τα παιχνίδια MOBA. Τυπικοί ή κατάταξης αγώνες θα ζευγαρώσουν έναν παίκτη με υψηλή κατάταξη με έναν παίκτη χαμηλότερης κατάταξης και το αντίστροφο.
Ένα αστεράκι γτ ο bug η raven o spaspa και ο azi μου κλέβουν τα Πόκεμον
Αν και επιφανειακά αυτό είναι ένα διασκεδαστικό και νέο στυλ MOBA για να το δοκιμάσετε, στην πραγματικότητα το να μπείτε στο παιχνίδι είναι τεράστιο λάθος, καθώς υπάρχουν πολλά ελαττώματα σε αυτό το παιχνίδι που απλώς το κάνουν εντελώς χάσιμο χρόνου σε σύγκριση με άλλα MOBA για κινητά. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για μένα είναι ότι, παρά το γεγονός ότι αναπτύσσονται και υποστηρίζονται από τη μεγαλύτερη εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο, οι διακομιστές και οι γενικοί μηχανισμοί και τα χειριστήρια παιχνιδιών είναι τόσο κατώτεροι σε σύγκριση με κυριολεκτικά κάθε MOBA για κινητά, ακόμη και τα αντίγραφα.
Pokémon Unite - Twitch
Λατρεύω πολύ το παιχνίδι, ωστόσο, είναι πραγματικά δύσκολο να επανασυνδεθείς, όσοι επανεκκινήσεις το παιχνίδι θα υπάρξουν πάρα πολλές εισαγωγές που θα αύξαναν τον χρόνο επανεκκίνησης για να επιστρέψω στη μάχη και γνωρίζοντας ότι είναι μόνο ένα παιχνίδι 10 λεπτών, ακόμα κι αν θα μπορούσατε να επιστρέψετε επιτυχώς θα είναι ήδη ένα χαμένο παιχνίδι, καθώς είστε afk για πάρα πολύ καιρό επειδή η διαδικασία του είναι υπερβολικά μεγάλη για ένα παιχνίδι 10 λεπτών σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια όπως το MOBA.
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά η τελική ευθεία πρέπει να βελτιωθεί ίσως με νερφάρισμα, όπως όταν μια ομάδα σκοτώσει τον zaptos είναι μια αυτόματη νίκη, καθιστά το υπόλοιπο του αγώνα άσκοπο, ακριβώς για ποιο πράγμα τα κάναμε όλα αυτά στην αρχή; Και σχετικά με τους ανθρώπους που δίνουν κακές κριτικές επειδή το σύστημα αντιστοίχισης πώς θα ξέρει το παιχνίδι ένας παίκτης είναι ηλίθιος η τεχνολογία δεν είναι τόσο προηγμένη.
Λατρεύω τα Pokémon
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι. Στη συνέχεια, όμως, η Τσαρρένα και ο Δραγωνίτης ενώθηκαν, με αναισθητοποίηση και θεραπεία και υψηλή δύναμη. Λόγω όλων των νέων υπερδύναμων χαρακτήρων, είναι πολύ πιο δύσκολο να απολαύσετε το παιχνίδι. Απλώς νερφ Tsarrena και dragonite, mabye less stuns. Το παιχνίδι θα ήταν πολύ πιο ευχάριστο.
Ο καλύτερος τρόπος για το παιχνίδι είναι ότι ανανεώνεται μετά από επιδιόρθωση 100% ξανά και ξανά, ώστε να μην μπορείτε να παίξετε ποτέ πραγματικά.
Εκτιμώ πολύ όλους τους χαρακτήρες που υπάρχουν στο παιχνίδι και το 😎 μέρος είναι ότι πολλοί χαρακτήρες έχουν 😎 κινήσεις σετ και φαίνονται 😎 όπως ακριβώς στην παράσταση και 1 από τους χαρακτήρες που θέλω να βάλεις είναι metigross και ilectibuz και μου αρέσει πολύ Παίξε μόνος σου για να δεις αν είσαι καλός ή όχι στο παιχνίδι Ξέρω ότι απλά δεν είναι στην πραγματική ζωή, αλλά είναι ακόμα ωραίο όπως φαίνονται τα γραφικά και γι' αυτό μου αρέσει πολύ το παιχνίδι σου.