Post by sumtextplatofglic on Feb 2, 2022 16:13:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Park 2: Horror Clown ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Park 2: Horror Clown IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice povećavaju dragulje ▞▞▞
▞▞▞ Death Park 2: Horror Clown 2022 version ▞▞▞
Trenutno dajem 3 zvjezdice... Doslovno sam tek počeo igru kada sam dao ovu ocjenu. Nisam još dovoljno daleko da dam "dobar" odlučujući. Opet ćeš me čuti.
Fellini - I Am A Clown ... 30 godina nakon što je Ivan Pavao II. postao prvi papa koji je napisao tekst upućen ženama. ... A Classic Horror Story.
Death Park 2: Scary Clown Survival Horror Game - Preuzmi Apk
Bruh, ova igra niti ne radi! Došao sam do dijela gdje je pisalo "želiš li da ti pokažemo relevantan dodatak" i kada sam kliknuo "da", uređaj mi se zamrznuo. Pokušao sam ponovno 1 sat kasnije i opet je uspio! Samo želim moći igrati igru, popravi ovu grešku! Molim vas i hvala.. I da, zašto je internetska veza sasvim u redu..
Igra Death Park: Scary Clown Survival Horror Game igrati preko cijelog ekrana, Death Park: Scary Clown Survival Horror Game popularno u kategoriji Adventure
Ova aplikacija sadrži previše oglasa i traži novac za prelazak na drugu razinu. Grafika također nije dobra
Igra je dobra, ali između svake razine trebali bismo vidjeti AD ili platiti za sljedeću
Volim ovu igru! Trebalo bi to malo olakšati ili imati više natuknica o tome kako izaći iz kuća!
Igra je stvarno cool, ali činjenica da moram koristiti pravi novac za kupnju oružja je ono što mi se ne sviđa
Totalni otpad. Kontrole su ismijavanje. Grafika nije dobra. Ne preporučujem igrati. I što je najvažnije, ne možete proći bez gledanja add. Takvo smeće.
Strasna i lepa 😍😍😍
Ova igra je smeće plus moj telefon je postajao sporiji i kada sam deinstalirao aplikaciju vratila se u normalu ova igra sadrži virus ako želite zaštititi svoj telefon nemojte preuzimati ovu igru!!!!!!!!
cjelokupna grafika i priča bili su stvarno dobri! To je sjajno iskustvo, svakako preporučam da ga instalirate, međutim bilo je nekoliko propusta, kao na kraju kad ste bili u bolnici gdje je čudovište mrtvo, ali stalno čujete o tome?
Najbolja igra
Dobro, ali molim da uklonite crvenu zonu za osobe s tripofobijom😭
Sviđa mi se, ali....kad ga skinem tako je brzo, ali drugi put se poništava iznova i iznova do 42 sata pokušavam ga preuzeti...popravite to...ali preporučujem i volim ovo igra toliko
Sjajna igra, ali je kratak demo. Završio sam razinu 1, ali moram platiti ostatak pa deinstaliram
Upravo sam instalirao i prilično sam impresioniran poslom koji je učinjen da bi ovo napravio. Puno ti hvala
igra je dobra ali te reklame smetaju.
Rjecnik | PDF - Scribd
Sexy actress having sex, Sauth africa park, Pond x video dogs, Gie in row, ... Anal intruder 2 scene, Meera vasudevan xvideo, Brazzer wife cheating videos,
Sviđa mi se ova igra, ali možete li promijeniti igru, kao što je preuzimanje drugog poglavlja za igranje drugog poglavlja, uklonite to kako bismo mogli igrati igru kontinuirano i kako bismo mogli uživati, molimo uklonite to preuzimanje drugog poglavlja
Lijepo, ali na mnogim cestama i one su zbunjujuće
Vau, tako dobra igra, isprva je bila izazovna, ali navikao sam na nju. Grafika je super i toliko stvari o kojima ne mogu razmišljati, samo tako nastavi
Zašto je tako teško pronaći balon u jednostavnom načinu rada? Olakšajte, molim vas.😫
Priča o najboljoj pili je dobra; gameplay je vrlo dobra grafika; najbolje kontrole ok najbolja mobilna igra; niski MB; dobra priča I čekam park smrti3
Ja bih ovome dao 2 zvjezdice jer kada igrate u praksi, klaun je još uvijek u igri
Ovo je reciklirana igra, uzima sredstva iz parka smrti 1 i Antarktika 88, prkosi fizici kao što je to kako dijete može koristiti sačmaricu
#madeira Top gear perfect road trip 2 download, Gucci strawberry card case, ... How to friend in clash royale, 1st anniversary of death of mother?
Tužan sam 😥 jer ne mogu pronaći pravi balon u dvorani pa vas molim predložite koji je pravi balon
Upravo sam ga instalirao i nešto nije u redu s njim. Ne mogu ni ući u igru. Izbaci me čim kliknem na otvaranje.
Potpuna vatra smeća igre. Gledao sam više oglasa nego igrao stvarnu igru, ili naravno možete platiti pravi novac - cashgrab. Igra je dosadna, priča je trash. Korištenje Penny-wise i Demogorgona bez dopuštenja i zarađivati na tome, to je protuzakonito - ali jasno je da vi nemate originalnih ideja i morate krasti tuđe intelektualno vlasništvo i zarađivati na njihovom radu. Također sam kupio neke artikle, nisam ih dobio - ipak zadržite gotovinu, očito je da vam je potrebna više nego meni.
Kvaliteta ove igre je vrlo dobra. Moj problem su ovi jako dugi oglasi. Oglasi su predugački i pojavljuju se svake sekunde. Čak i usred snimanja tjeraju vas da gledate reklamu. Stoga sam morao deinstalirati igru. To ubija vibu!
sifra izvodjac featuring naziv verzija - Zapraf
Nakon što sam pogledao neke oglase za razinu, postoji stvarno neugodna greška koja se sastoji od toga da neće pokazati znak x da se vratim u igru nakon što sam pogledao oglas zbog čega sam pogledao te oglase toliko puta, ispravite to da je tako neugodno. U svakom slučaju, ovo je jedan od najboljih horor igara koje sam igrao nadam se da ćeš smisliti još jednu odličnu igru, tako da ću promijeniti 4 zvjezdice u 5 zvjezdica ako se to više ne ponovi 😀
Igra je cool i priča je također jedinstvena. Sviđa mi se ova igra, ali ima puno dodataka, znam da ćete reći da oglasi čine igru besplatnom, ali omg, toliko je mnogo besplatnih igara koje ne sadrže toliko dodataka poput free fire bmgi i više pa nemojte uklanjati sve oglase samo malo uklonite
Pozdrav programeri jako mi se sviđa vaša igra ovo je najbolja horor igra koju sam ikad igrao vrlo dobru igru lijepu grafiku i stvarno čekam da pakrai ako netko vidi ovu recenziju molim da date ocjenu pet zvjezdica samo za mene i isprobajte ovu igru na vrijeme dobit ćete mnogo zanimljivih priča priče s vrlo dobrom grafikom samo 132 MB, pokušajte ovu igru jednom i molim vas i molim vas pustite me da plačem brzo. Želim i to isprobati i početi raditi na Parku smrti 3
Stvarno mi se sviđa n volim igru koja sadrži nevjerojatne avanture n jeziva stvorenja možda sam igrao ovu igru dok 8 puta n dovršio je na kraju je potrebno 1 sat da završim igru, ali horor dio za mene je bio klaun🤡 ulazi u kuću n imamo da nađem pravi balon 🎈 ali ima ih jako puno zato sam i uspio puno puta ...😅😅🤣
Volim ovu igru, ali ne mogu razumjeti igru
Lijepo, povećalo je moju fobiju od klaunova...
Tek počeo, ali zasad se čini kao dobra igra. Grafika se čini dobrom, ali ću ažurirati kako budem napredovao i dobiti više vremena u igri da ispričam više