Post by sumtextplatofglic on Feb 2, 2022 16:07:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Secret Society: Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Secret Society: Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code zwiększa wytrzymałość ▞▞▞
▞▞▞ The Secret Society: Mystery 2022 version ▞▞▞
Właśnie zaktualizowałem aplikację i wszyscy moi znajomi zniknęli. Nie fajnie.
Od tygodnia nie mogę nic zebrać, wszystko robi się czarne...,proszę naprawić błędy...nie mogę zebrać ani wejść na strony znajomych!
tajemnicze - Перевод на английский - примеры польский
Podoba mi się! do tej pory dopiero się zacząłem. pisanie jest naprawdę małe, aby to zobaczyć
tt się tak
Tekst jest za mały do przeczytania. Odinstalowany. Jak długo mam żyć z tą prośbą z innej gry na mojej twarzy, kiedy JUŻ próbowałem i nie podobało mi się?!
Naprawdę ciesz się tą grą. Ta gra nie ukrywa wszystkich obiektów w ciemności, jak większość z nich. Fotki są dobrze oświetlone. Przedmioty są po prostu dobrze ukryte.
Kocham to! Zmarnowałem wiele godzin na szukanie ukrytych przedmiotów. Będzie kontynuował grę, dopóki nie będę musiał aktualizować, aby grać dalej – NIENAWIDZĘ tego!
Gry nie mozna pobrac,ciagle wyskakuje blad
Wciągająca gierka
Cóż, moja recenzja była całkiem świetna, dopóki nie zacząłem być zmuszany do gry w gem match. Zbyt trudno jest obejść się bez narzędzi, a fakt, że nie mogę znaleźć przedmiotów w innych układankach, jest irytujący. Przegrałem zwycięską passę i muszę zacząć wszystko od nowa po nagrodę. W sumie to zabiło zabawę. Grałem każdej nocy, a frustracja, jaką powoduje ta łamigłówka, sprawia, że poważnie rozważam odinstalowanie.
Świetna gra, której możesz użyć. Skupić się i szukać ukrytych skarbów
Świetna gra, uwielbiam mini-zagadki. Edycja 2: obniżenie oceny mojej recenzji z powodu głupiej zagadki Special Gem Match. Za mało czasu! Od prawie 3 dni utknąłem na jednym poziomie. W pewnym momencie przejście bez użycia tony dopalaczy staje się niemożliwe, a niektóre przedmioty potrzebne do skompletowania kolekcji można znaleźć tylko tam, a nawet ich jest niewiele! Edycja: ułatw zarabianie diamentów w samej grze (bez pobierania 23 innych gier), a moja recenzja zostanie ulepszona do 5*.
Mini-gra z klejnotami zostanie narzucona i jest obrzydliwa. Sama mini-gra ma straszną jakość: odliczanie trwa, a klejnoty powoli spadają. Absolutnie zabił całe zainteresowanie grą! Dobra robota, deweloperzy!
Chociaż myślę, że to może być świetna gra, usunąłem ją wkrótce po uruchomieniu. Powód??? Nie mogłem odczytać tego, co było na ekranie. Daj spokój, nas starsi ludzie też lubią grać. Noszę okulary. Jeśli nie widzę tego, co mówi, to nie widzę obiektów. Właśnie obniżyłem swoją gwiazdkę do a1 . Jeśli nie wiesz, większość ludzi takich jak ja żyje ze stałego dochodu. Zaoszczędziłem, aby dostać ten telefon, który mam teraz i nie zamierzam kupować tabletu w najbliższym czasie. Wstydź się
Potrzebuje znajomych moj id F4N32C
Bardzo ciekawa gra.
Uwielbiam tego rodzaju gry. To świetna zabawa, ale nienawidzę nie być w stanie być bardzo na haju w grach z klejnotami. Po prostu za mało czasu. W przeciwnym razie uwielbiam grać.
Poszukiwacze Notatki Nieograniczona energia, klejnoty i ...
W większości dobrze, ale mam problemy ze sceną z drzewem dat. Aplikacja zamyka się, gdy próbuję wejść. Nadal masz problemy, ale dobra gra, aby oderwać myśli od rzeczy.
Gdy bylem na 27 levelu wszystko sie zresetowalo i musze trafc od nowa, gdyby nie to dalbym 5 gwiazdek. Święta muzyka...
Nie podobają mi się aktualizacje. przedmioty zbyt małe lub niejasne. nie tak zabawne. ikona pomocy po lewej stronie była łatwiejsza do zdobycia. Nie lubię zmian.
Od czasu aktualizacji gra się wyłącza, gdy próbuję w nią zagrać. Proszę to naprawić, ponieważ uwielbiam tę grę. Aktualizacja. Gra działa teraz dobrze, ale nie podobają mi się nowe zmiany przedmiotów, które można znaleźć na oryginalnych zdjęciach! Przestań aktualizować elementy na zdjęciach!
Ciesz się grą bardzo
Wciągająca ;-)
Ta gra jest warta bardzo fajna podoba mi się gra pozdrawiam serdecznie było
Uwielbiam tę grę, ale pojawia się zbyt wiele reklam, które przeszkadzają podczas gry. Zainstalowałem tę grę kilka razy i reklamy się pogarszają. W pewnym momencie prawie kupiłem coś, czego nie chciałem, ponieważ wyskakujące okienko wyskoczyło, gdy nacisnąłem jedno ze zdjęć, aby odtworzyć. Zamierzam odinstalować tę grę. Szkoda też, bo lubię w to grać.
Ta gra jest interesująca i przyjemna, z wyjątkiem tego, że czcionki używane do podawania instrukcji lub listy przedmiotów do znalezienia są DUŻO za małe. Dużo czasu zajmuje mi samo zorientowanie się, czego się chce.
Odkrywanie nowych zdjec jest zainteresowaniem!
Lubię tę grę, od puzzli po zdobywanie rzeczy od przyjaciół do różnych scen: tutaj daję jej tylko 4 gwiazdki, wydarzenia były dłuższe, każde wydarzenie powinno trwać miesiąc, więc daje to zajętym ludziom czas na zrobienie tego. 6 dni 2 tygodnie to za mało. Również nagrody powinny zostać zaktualizowane, abyś dostał diamenty lub coś przydatnego, a to, co stało się z kuponem, na którym dostałeś 100 diamentów, przynieś je z powrotem. Poza tym niesamowite!
Uwielbiam gry z ukrytymi przedmiotami odkąd skończyłem 10 lat, ponieważ moja mama miała na swoim komputerze Madame Fate: Mystery Case Files. Poza tym uwielbiam gry z dobrą fabułą. Nie chcę grać w grę bez rozrywki w sposobie grania w grę jeszcze bardziej. To jest strzał w dziesiątkę w jednej z najlepszych gier ukrytych przedmiotów, w jakie kiedykolwiek grałem. Tajemnicza, ale intrygująca... 10 na 10 perfekcji. Poleciłbym tę grę nawet mojemu rodzeństwu i przyjaciołom. Kocham to!
To niesamowita gra. Możesz mieć przyjaciół i jeździć w magiczne miejsca! Poza tym poznajesz fajne postacie, a fabuła też jest świetna. Zdecydowanie 10/10.