Post by sumtextplatofglic on Feb 2, 2022 15:55:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Love Balls ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Love Balls IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack za neskončne dragulje ▞▞▞
▞▞▞ Love Balls 2022 version ▞▞▞
Res hecno ko ne spraviš žogi skupaj
To je dobra zabavna igra, vendar jo mora veliko dodati, zaradi česar želim izbrisati in ko berem ocene, imajo ljudje enaka mnenja!!!
Ta igra je tako zabavna, da bi ji dal pet zvezdic, če bi bilo manj oglasov. Pritisnil bi poskusi znova. oglas. Prešel bi na naslednjo stopnjo. Oglas. Kupil bi nove stvari. ad.To imam samo en dan.In ga bom izbrisal.Če popraviš oglase, potem ga bom morda ponovno prenesel.
ta igra je zelo zabavna, vendar je veliko oglasov. ta igra je zelo zabavna, a če bi lahko odstranili nekaj oglasov, bi bila ta igra najboljša🖤
NAJSlabša IGRA, KOLI SI KOLI OGLEDAJTE preveč oglasov in "strategija", če jo lahko imenujete, ni nič, samo rišite in zavrtite oglase so najslabši del, če zmotite oglas, če greste na naslednjo raven, oglasi prevzamejo celotno igro
Dragon Ball - Capsule C vs R Ribbon 12,49 € Na zalogi! Skodelica. Darilni set Star Wars - Saga 9in1 · Star Wars -
Sami oglasi na kurac mi že grejo😡😡😡😡😷🤒
Oznake: fidget igrače pacj, las puzzle, fidget, stres, i love you, fidget igrače ... Trik, da reševanje mavrice žogo sestavljanke je za premikanje žogice za
Všeč mi je ta igra, vendar je edina težava z njo, da obstaja ogromno število DODATKOV... bolje bi bilo, če bi se o tem odrekli, včasih je videti dodatke nekaj, toda videti jih po vsaki stopnji je nekaj drugega. Ta igra je vredna 5 ZVEZDIC, vendar jo je ta dodatek pravkar zmanjšal na 2. To igro sem prenesel na druge naprave in verjemite mi... Obožujem! Toda spet je ta problem oglaševanja pravkar oviral
Pozor! Porabljenih 2,4 Gb podatkov v ozadju v enem mesecu, več kot katera koli druga aplikacija. Upam, da mi niso ukradli podatkov. Zabavna igra, vendar preveč oglasov, zato sem jo moral odstraniti.
Zabavna igra, vendar me oglasi norijo!!! Preveč, da bi uživali v igri. Brisanje!
ODLIČNA igra, človeku da misliti! Nekateri so lahki, mnogi težki. VŠEČ MI JE!! Težko pa z debelimi prsti
Ful mi je všeč igra. Imam tudi mirne živce. Tisti ki ne marate iger, je🚾.
To ima veliko dodatkov. Še vedno mi je všeč, vendar je težava v tem, da ima veliko dodatkov. Zato sem mu dal 3 zvezdice. Še vedno je zelo zabavno, vendar ima VELIKO DODATKOV.
Bres besed sem🤐😍😍😍😍👍👍👍👍
Blagovne znamke | Pikapolonica - otroški svet
Vse je zabavno, saj dobite le toliko oglasov, če želite ponoviti krog, boste morali iti skozi oglas, ki ga želite ponoviti.
Obstaja veliko dodatkov. Vsakič, ko končate stopnjo, se dodajo, vendar je poleg tega odlična igra.
Ocenjeno s 5 zvezdicami samo zato, da dobim odgovor od izdelovalcev iger ali nekoga drugega.. Zakaj je ta igra ocenjena s T za "spolne teme???" Moja 10-letna punčka obožuje to igro, vendar je omejena pod starševskim nadzorom. Vem, da lahko spremenim kontrole; a razen če je fizični stik med risanimi predmeti ali če kaj pogrešam, preprosto ni smiselno aplikacijo za igre ocenjevati na podlagi nečesa, ki ni popolnoma povezan z njenimi temami. 😕🙄
Zelo zasvoji. Toda ta aplikacija ima napake. Oglasi me ne motijo, toda ko se oglasi končajo, se ne vrne v igro in zamrzne. To je zelo neumno.
To sem imel na svoji stari tablici, preden se je pokvaril, to je dobra ideja za igro! Večinoma ga uporabljam, ko sem pod stresom ali kaj drugega. Ali dobite ali ne: dobite ga! to redko rečem! na lestvici 19 ali 2 dobra ideja : 16 tudi precej redko rečem. Prenesite to igro! 🎮 Če pa sovražite dolgo čakanje, ne prenašajte, prenos traja dolgo.
PREVEČ 👏 PREVEČ 👏 OGLASOV👏 PREVEČ OGLASOV! V MANJ KOT 30 MINUTAH SEM GLEDATI 20+ OGLASOV.ZABAVNA IGRA, VENDAR VEČ ČASA PREŽIVETE ZA OGLEDANJE OGLASOV KOT IGRATE PRAVO IGRE! Da ne omenjam, da se OGLASI ZAČNEJO SRED IGRANJA. GROZNO! PROSIMO, POPRAVITE TO!
Ali nihče ne bo poudaril, kako to izgleda natanko kot sponke za stikalo Nintendo. Ta igra ima enak slog in koncepte. Kakšna prevara
To je tako zabavno, obožujem to igro
lepo vendar ne odlično. dolgočasen . ki želijo internetni vir.zelo slabo.grafiko več, kontrole ne, več igranja iger
Igra se je posodobila in izgubila ves moj napredek, čeprav Google Play še vedno prikazuje moj napredek glede na zvezdice in stopnje. Bil sem v prvih 2 % lestvic najboljših, ne bom začel znova.
Še kr
Ta igra je tako srčkana. Grafika je tako čudovita in dobro narejena. Ampak oglasi. Tako so nadležni! Kakorkoli že, če bi popravili oglase, bi ga ocenil s 5 zvezdicami. Vendar verjetno ni mogoče ustaviti oglasov brez plačila. No, kar tako naprej (:
Otroška trgovina Mali Vragci vam ponuja pestro ponudbo otroške opreme,otroški vozički,otroški avtosedeži,otroške posteljice in še več.
To je najslabša igra z oglasi. Oglasov je veliko in če me poznate, SOVRAŽIM OGLASE!!! Sovražim to igro samo zato, ker je veliko oglasov. Samo tako sovražim. 1-5 zvezdic a 1 Ne bi priporočal vsem NE IGRAJTE Love Balls to je ena najslabših iger, kar sem jih igral. Torej ja, ne igrajte te igre ali katere koli stvari, povezane z njo, je samo nered. ufhhhh!
Prenesite brezplačen Love Balls za Android: najnovejšo različico za vaš telefon ali tablico na uradni spletni strani.
Tako je ta igra včasih prikazovala veliko manj oglasov. To je fantastična igra in pred nekaj leti je bila zelo zabavna, a so jo spremenili. To so špekulacije, vendar se mi zdi, da so opustili razvoj in povečali oglase. Slaba poteza. -med vsako stopnjo in približno vsako drugo izgubo ali ponastavitev je oglas
Kako je sploh sprejemljivo imeti toliko oglasov. Prenesel sem ga in ga igral 5 minut in preštel sem že 22 oglasov. Ni razloga za toliko oglasov. Vem, da moraš zaslužiti denar, ampak daj no, narobe je!!! Ne morete niti uživati v igri!
Igra je všeč, vendar potrebuje veliko vzdrževanja. Vsakič, ko končate igro, vas popelje nazaj na začetek in se znova zažene. Tako in mislim pot do številnih oglasov. Za ljudi, ki nimajo niti malo potrpljenja. Ne obremenjuj se, vmes traja predolgo.
Download Kana Balls APK latest version Game by FalsinSoft for ...
ko sem dobil to aplikacijo, se sploh ni zagnala, zaradi tega je moj telefon postal počasen. Obstaja možnost, da povzroči virus
Odlično zabavno reševanje ugank